Voeten

Voetverzorging

Een goede voetverzorging kan veel klachten voorkomen en zeg nou zelf: het is toch ontzettend vervelend om pijn aan de voeten te hebben, niet dan? Ingegroeide nagels, eelt en likdoorns zijn in de meeste gevallen makkelijk te verhelpen met een behandeling bij de Pedicure.

Pedicurebehandeling

Ik wil u graag helpen bij uw voetklachten. Bovendien is een verwenbeurt voor uw voeten ook heerlijk. Een voetenscrub, pakking en voetmassage geeft u het gevoel weer op wolken te lopen. Dit laatste noemen we een cosmetische voetbehandeling.

Vaak worden de voeten in de verzorging vergeten. Dit terwijl de voeten juist veel te verduren hebben. Je moet er de hele dag op vooruit. Meestal wordt er pas aan de voeten gedacht wanneer men last krijgt van de voeten. Dit is erg jammer, want klachten van de voeten kunnen doorwerken op het hele lichaam. Door pijn aan de voeten kun je verkeerd gaan lopen wat rugklachten, schouderklachten en zelfs hoofdpijn kan veroorzaken.

Een pedicure kan deze voetklachten zoals eelt, likdoorns (eeltpit) of ingroeiende nagels in de meeste gevallen verhelpen. Ook kan een pedicure een passend advies geven om de klachten te voorkomen, of door te sturen naar b.v. een podotherapeut voor zooltjes die klachten met voetstanden kunnen verhelpen.

Tot ziens, bij mij in de praktijk.