Gezicht

Schoonheidsbehandelingen:

Als schoonheidsspecialiste kan ik u een heerlijke gezichtsbehandeling geven en u adviseren wat u het beste thuis aan huidverzorging kunt doen. Ik werk met de producten van Mineral Skin Care. Op basis van Dode zee mineralen. Deze zijn uitermate geschikt voor thuisgebruik.

Bij de behandeling van het gezicht is de reiniging het belangrijkste. Door vervuiling in de lucht wordt de huid vuil, ook al draag je geen make-up. Door een goede reiniging wordt de huid beter doorbloed. Een frisser uiterlijk zal het gevolg zijn. Bovendien kan hierdoor ook de verzorgende dag of nachtcrème beter door de huid opgenomen worden.

Hoe wordt een behandeling opgebouwd?

Allereerst wordt de huid gereinigd. Hierna worden de dode huidcellen verwijderd met een scrub of peeling waardoor een eventuele doffe waas van uw gezicht verdwijnt. Bovendien zorgt de scrub of peeling ervoor dat de huid beter doorbloed wordt, zodat de huid ook sneller zal vernieuwen.

Uw wenkbrauwen worden weer netjes in model geëpileerd en eventuele onzuiverheden zoals meeëters en milia’s (gerstekorrels) woden verwijderd. Eventueel kunt u ook kiezen voor het harsen van overbeharing of het verven van de wimpers of wenkbrauwen.

Daarna krijgt u een heerlijke ontspannende massage van decolleté en gezicht. Dan wordt u onder het stoomapparaat gezet wat ervoor zorgt dat de poriën van de huid verder open gaan staan en de huid zachter wordt, zodat het masker beter opgenomen kan worden. Er wordt een masker gekozen aangepast aan uw huid, en als deze aan het inwerken is, kunt u genieten van een kopje koffie of thee. Als het masker verwijderd is wordt de behandeling afgesloten met een dagcrème.

U voelt zich na de behandeling weer als herboren.